Lees hier de ervaringen van mensen die bij Eye Am Me zijn geweest.

Wendy – Hypnotherapie & Yoga

Ik kan de hypnotherapie bij Marjolein van harte aanbevelen! Marjolein zorgt dat je je op je gemak voelt en legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Door haar doortastendheid kwam de kern van het probleem al snel aan het licht. Meteen na de eerste sessie zat ik al veel lekkerder in mijn vel en leek mijn probleem als sneeuw voor de zon verdwenen. Later heb ik nog een sessie regressietherapie gehad omdat ik bang was voor een terugval. Inmiddels ben ik al een paar maanden verder zonder terugval en voel ik me een stuk “lichter”. Uiteindelijk heeft de hypnotherapie op meerdere vlakken een positief effect gehad. Ik kende Marjolein al van de yogalessen, waar ik ook altijd naar uitkijk. Ze geeft goede aanwijzingen en aan het eind van de les voel ik me altijd totaal ontspannen, ook als het een intensieve les is geweest.

Nathalie – Meditatieworkshop

Ik heb een hele leerzame en fijne ochtend gehad. Ik keek enorm uit naar de workshop en het heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan.
Ik kan nu meer variatie toepassen en mijn gevoel dat ik op de juiste weg ben is alleen maar versterkt.
Complimenten aan jou, de verzorging, de wijze van begeleiding en jouw kennis zijn indrukwekkend en kijk uit naar een volgende workshop. Je bent een warm persoon die mij een prettig gevoel gaf ook al kende je mij niet.
Bedankt voor de workshop en hoop in de toekomst nogmaals bij Eye Am Me te kunnen langskomen.

Anita – Yoga & Pranayamaworkshop

Heerlijk om hier yoga te volgen. En zondag een fijne pranayama workshop gevolgd. Duidelijke uitleg over pranayama en wat de voordelen zijn. Daarna verschillende oefeningen gedaan. Heerlijk ontspannen de rest van de dag en zelfs nog dagen erna.

Marie-José – Transformatiereis

Ik heb mijzelf deze reis cadeau gedaan. En dat was het ook. Een avontuur, met mij innerlijk. Ik heb mijn verdriet, angst en onrust losgelaten en inzicht, rust en vrede in mezelf gekregen. Ook neem ik vrijheid en liefde mee. Al met al, een fantastische, warme, liefdevolle reis.

Ik ga met ontzettende grote liefde denken aan Fabian en Marjolein en ben ze oneindig dankbaar. Woonde ze maar dichtbij, dan kwam ik op yogales.

Elsa – Hypnotherapie

Marjolein is een zeer bekwame hypnotherapeut, zij heeft mij richting gegeven waardoor vele mooie nieuwe inzichten zijn ontstaan! Dank daarvoor Marjolein.

John -Hypnotherapie

In de afgelopen periode heb ik een drietal sessies hypnotherapie gedaan met Marjolein. In elke sessie hebben we met een andere benadering verschillende problemen opgepakt. Hierbij is Marjolein rustig, creatief en doortastend geweest. Ze vraagt goed door om problemen aan de voorkant helder te hebben om dit in de therapie te kunnen toepassen. Daarbij is ze erg prettig als mens!

Fabian – Hypnotherapie

Heerlijke yogalessen en prachtige inzichten tijdens de hypnotherapie verkregen. Marjolein werkt vanuit haar hart <3

Een aanrader voor iedereen!

Heleen G. – Transformatiereis

Ik ben heel blij en tevreden met mezelf, na een gezellige, liefdevolle en goed georganiseerde transformatieweek! In deze week heb ik mijn onzekerheid en ‘snelweg’-angst achtergelaten onder de kundige begeleiding en liefdevolle aandacht van Marjolein en Fabian! Ik heb aan mijn zelfvertrouwen gewerkt en daardoor voel ik mij prettiger en vrijer. Ik hoef het niet perfect te doen, goed is goed genoeg.

Ik neem alle nieuwe hulpbronnen naar geluk mee, samen met de inzichten en de mooie momenten.

 

Yvonne – Meditatieworkshop

Vanmorgen meditatieworkshop gehad. Erg leerzaam waar je zeker wat aan hebt. Kijk uit naar de volgende workshop.

Kimberley – Transformatiereis

Veel gelachen, lekker relaxed en liefdevolle yoga en coaching. Fabian en Marjolein vulde elkaar aan en ik voelde mij gesteund. De yogalessen en coachingworkshops zaten goed in elkaar en waren heel duidelijk. Ik heb veel liefde ervaren en mijn onzekerheid en twijfels achter mij kunnen laten. Ik heb bevestiging en helderheid gekregen. De reis was inspiratievol, liefdevol en ik ervaarde gelijkwaardigheid.

Angela W. – Transformatiereis

Een hele mooie bijzondere ervaring rijker door de transformatiereis, een innerlijke reis die ik voor geen goud had willen missen. Tot inzichten gekomen, beter kunnen loslaten, liefdevolle mensen ontmoet. Ik ervaarde liefdevolle veiligheid zodat ik mij open durfde te stellen. Het belangrijkste wat deze reis mij heeft opgeleverd is zelfliefde.

Ik zou iedereen die op zoek is naar zijn ware ik, wil leren loslaten, zelfliefde zou willen voelen, deze reis aanbevelen. Met Fabian en Marjolein als coach kom je daar waar je misschien denkt nooit te kunnen komen. Yoga en meditatie, het doet zoveel meer met je lichaam.

Liefde en veiligheid dat is wat ik zo sterk voelde, heel dankbaar!! Bij twijfel zeg ik, DOEN !!

Yolande – Hypnotherapie

Marjolein heeft mij een gevoel van veiligheid gegeven, waardoor ik me goed genoeg voelde om open te zijn. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van hypnotherapie, maar dit heeft ze ruim van te voren al uitgelegd. Uiteraard vond ik het spannend, die spanning zakte echter vrij snel. Het doel (niet meer overeten) was binnen 1 sessie bereikt. Daarna zijn we nog met andere problemen bezig geweest, waarna ik weg ging met vernieuwde inzichten. Hypnotherapie lijkt dus sneller zijn werk te doen dan psychotherapie en ik zou het iedereen adviseren, voor welk probleem dan ook.

Pia – Meditatieworkshop

Vanmorgen een workshop meditatie bij Marjolein Groen gevolgd. Ik heb een aantal fijne meditatievormen ervaren in een warme en plezierige sfeer, waarbij er ook gelachen werd. Een echte aanrader!!!

Wilma – Hypnotherapie

Marjolein straalt zoveel kracht, rust en plezier uit! De sessies hypnotherapie hebben mij heel goed gedaan! Hoe fijn is het dat oude patronen mogen veranderen!

Wendy V. – Transformatiereis

Eigenlijk was alles goed aan deze reis; de groep, de veiligheid, het vertrouwen wat ik voelde, de afwisseling (yoga/meditatie/coaching). In eerste instantie kwam ‘transformatiereis’ als een zwaar en heftig woord op mij over. Toch vond ik het interessant, omdat ik tegen veel dingen aan liep. Dus ik keek er heel erg naar uit, want dan kan ik mezelf ontwikkelen en groeien. En nu ik deze reis heb gemaakt, is ‘transformatiereis’ wel het juiste woord. Het was een innerlijke reis met veel inzichten. Ik merk ook dat ik ook echt aan het transformeren ben.

Wat ik meeneem zijn de inzichten die ik gekregen heb, en dat zijn er VEEL!!! Ik heb mooie en lieve mensen ontmoet en als ik de reis in drie woorden zou omschrijven zou dat zijn emotioneel, waardevol en leerzaam.

Ik heb veel gereisd, maar dit was de mooiste reis die ik OOIT heb gemaakt. Ik ga mijn passie en talent verder ontwikkelen. De volgende keer ga ik gewoon weer mee!

Marga B. – Transformatiereis

Ik had me opgegeven om beter om te kunnen gaan met onzekerheid, angst en verdriet. Het leek wel of de coaching, alle oefeningen, voor mij waren gemaakt. Als ik de reis in drie woorden zou omvatten, dan zou dat zijn: bijzonder, krachtig, liefdevol. Door deze reis heb ik minder stress en weet ik hoe ik mezelf in m’n hoofd rustig krijg. Ik ben mij meer bewust en een paar vriendschappen rijker.

Simone – Hypnotherapie

Marjolein is een fantastische motivator! Met haar kracht en haar rust maar ook haar doorzettingsvermogen laat ze jou voelen wat je allemaal kunt bereiken. Wanneer ze jou onder hypnose brengt voel je je veilig en vertrouwd. Een echte aanrader!

Carla – Meditatieworkshop

De workshop Meditatie was verrassend, vond ik. Ik heb kennis gemaakt met diverse vormen van meditatie en dat was erg leuk om uit te proberen.

Richard – Transformatiereis

Gaaf, ongecontroleerd en verwarmend! Ik ging zonder verwachtingen mee en ik kwam lichter terug. Meer ruimte in mijn geest, minder ballast, met een andere kijk en een blij gevoel.

Ik had nog nooit yoga gedaan en persoonlijke coaching gehad. Ik vond het altijd maar zweverig. Maar nu ik voor het eerst zo bewust stil gestaan heb bij mezelf, kan ik zeggen, je moet het gewoon een keer doen.