Massage heeft een positief effect op je welbevinden, omdat je lichaam dan allerlei fijne stofjes aanmaakt. Je lichaam maakt endorfine aan. Dit is een neurotransmitter die je een fijn en gelukkig gevoel geeft. Het is net als suiker, maar dan zonder de negatieve effecten zoals het heen en weer schieten van je bloedsuikerspiegel, waardoor je je snel moe, uitgeput en soms zelfs humeurig voelt.
Gelukkig zijn er andere en gezondere manieren om je geluksgevoel te bevorderen, zoals je laten masseren.
Tijdens een massage gebeurt er ontzettend veel in je lichaam. Want, het kneden, wrijven en kloppen zorgt er onder andere voor dat je spieren ontspannen en de drukte in je hoofd wegebt. Je krijgt ook nieuwe energie en je geluksgevoel wordt opgepept.

Betere doorbloeding

Door massage verbetert de doorbloeding van je spieren. Daardoor kan je lichaam de opgehoopte afvalstoffen sneller afvoeren en nieuwe voedingsstoffen aanvoeren. Daardoor kikker je snel op van een massage. Je krijgt immers nieuwe energie en zit daardoor lekkerder in je vel. Al met al voel je je dus een stuk happier.
Voel je je eens moe, unhappy en heb je een gebrek aan positieve energie? Wil je je weer graag lichamelijk en geestelijk in balans voelen? Trakteer jezelf dan op een massage. Op die manier stimuleer je op natuurlijke wijze de aanmaak van hormonen die je snel een stuk gelukkiger maken.

Massages

Ontspanningsmassage
Door de ontspanningsmassage ontspant je lichaam en komt je geest tot rust. Tijdens deze massage wordt je lichaam zachtjes gemasseerd met olie. Je voelt je spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de olie wordt je huid aangenaam warm en kan je je heerlijk ontspannen. De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding in de spieren en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd. Bij een ontspanningsmassage kan de ademhaling rustiger en dieper worden.

Anti-stressmassage
Ervaar jij veel stress of spanning, dan is deze massage voor jou. Ben jij prikkelbaar en vermoeid en heb je vaak last van hoofdpijn, spier-, rug- en nekklachten? Deze massage werkt helend voor lichaam en geweest, want het stimuleert het zelf-genezend vermogen van je lichaam. Tijdens deze massage worden verschillende massagetechnieken toegepast op gezicht, hoofdhuid en oren, zoals de klassieke, shiatsu, oorreflexmassage en polariteit.

Aromatouch

Bij de Aromatouch wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende etherische oliën van doTERRA die aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Elke olie heeft z’n eigen werking, welke je hier kunt lezen. De Aromatouch is zacht en kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van de etherische oliën. De oliën worden op de reflexzones van de rug en de voeten aangebracht. Op deze manier kalmeert het zenuwstelsel en wordt het in evenwicht gebracht.

De behandeling is verdeeld in 4 stappen:
1. Stress vermindering
2. Verbetering immuunsysteem
3. Vermindering ontstekingsreacties
4. Homeostase – balans in lichaam en geest

De kracht van de AromaTouch behandeling zit in de simpele aanraking en de dieptewerking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans te herstellen tussen lichaam en geest. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zal je tijdens de behandeling totale ontspanning ervaren en lang nagenieten van de werking van de oliën.

De AromaTouch™ Techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Algemeen

De massage wordt afgestemd aan de behoefte van het individu die we tijdens een intake vaststellen aan het begin van de afspraak. Zo kan je kiezen voor ‘rug, schouder, nek’ of gehele achterkant, of afhankelijk van de tijd die je hebt gekozen voor- en achterkant van het lichaam. Ook kan je de ontspanningsmassage combineren met de anti-stressmassage indien je minimaal 60 minuten boekt.

15_fashion_spa_stock_photo_170417  310-massage-2 

 

Afspraak maken en bijzonderheden

Wil je een afspraak maken, vul dan het intakeformulier in. Ik neem dan contact met je op om een afspraak met je te maken. Wil je eerst informatie, neem dan gerust contact op.

De massages vinden plaats aan de Bosweg 5 in Oostvoorne. Parkeren kan aan de Zeeweg.

Er mag niet gemasseerd worden bij koorts of griep, ontstekingen extreme vermoeidheid, infecties, hoge bloeddruk, infectie ziekten, vaataandoeningen zoals trombose, op spataderen, hartklachten, kanker etc. Heb je bepaalde klachten en weet je niet zeker of je gemasseerd mag worden, neem bij twijfel contact op met je huisarts.

* Note

Alle kosten zijn per persoon en inclusief BTW. Er is geen PIN aanwezig. Je kan contant betalen of het bedrag overmaken o.v.v. massage + datum + je naam.

Indien de activiteiten op een andere locatie zijn, wordt er reiskosten gerekend á € 0,25 per km. Als de reistijd in dat geval meer dan 15 minuten is, dan zijn de kosten € 10 per kwartier. Ook andere bijkomende kosten zoals parkeerkosten worden in rekening gebracht.