De transformatiereis steeg boven onze verwachting uit! 🙏💖 Onze uitstraling op deze foto geeft weer wat het organiseren en uitvoeren van onze droom betekende. We hebben ons doel behaald met ons programma en hebben prachtige complimenten gehad over deze reis!

Mensen die een carrière switch gaan maken in de toekomst, mensen die lasten van het verleden hebben losgelaten waardoor ze zich lichter voelen en hun energie en aandacht kunnen geven aan dingen die er voor hun toedoen in het leven, mensen die zich lichamelijk sterker voelen en gezonder om willen gaan met hun lichaam. Mensen die meer zelfvertrouwen hebben gecreëerd, grenzen hebben leren stellen voor zichzelf, de behoefte om thuis yoga en meditatie voort te zetten, andere keuzemogelijkheden hebben gecreëerd, verbinding/contact hebben durven maken met hun ware zelf en anderen, meer zelfliefde, harmonie en zelfacceptatie hebben ervaren, ontdekt hebben waar de focus voor hen ligt, en mensen die een pad hebben gelegd van hun hoofd naar hun hart. En dit alles in een veilige groep en setting. Een prachtig programma waarbij de thema’s van yoga in de ochtend overlopen in de coachingworkshops van de middag. Een prachtige week in Portugal zonder oordeel en met liefdevolle aanwezigheid 💞

Volgend jaar gaan we weer een week organiseren dus wellicht is dat het moment voor jouw om te veranderen? Wij voelen ons dankbaar en trots en willen alle deelnemers ontzettend bedanken!