Nou, doe je het alweer?!

…..dat denk ik wel eens over mezelf. Die valkuil waar ik steeds inval: mezelf vergeten! Nog ‘even’ dit en nog even zus en zo. Ik wil altijd zo veel en ik wil alles met andere delen. Ik wil geven en anderen inspireren. Maar waar ben ik zelf in dit verhaal?

Ik weet dat veel van jullie dromen over een ander leven dan je nu leeft. Een leven wat licht voelt en niet zwaar. Een leven waarin jij de hoofdrol speelt en geen bijrol zoals dit nu vaak het geval is. Zorgen voor andere mensen, dat kunnen we super goed, maar we vergeten één persoon. Wij hebben ook rust, liefde, vreugde en ontspanning nodig. Hoe kun je voor een ander zorgen als je niet eens voor jezelf zorgt. Het is één van de grootste valkuilen waarin we vast kunnen zitten.

Die ene belangrijke keuze maken voor onszelf. Voorbij gaan aan de gedachten die ons klein houden is de basis voor verandering. Verandering vinden we eng, en we gaan pas voor verandering als het eigenlijk al te laat is. Ik bedoel:

  • je hebt die burnout/depressie al gekregen
  • je hebt je baan al verloren
  • je zit vast in een relatie die je beschadigt
  • je hebt een chronische ziekte ontwikkeld

Als het te laat is, dan gaan we onbewust vragen stellen als:

  • wie ben ik?
  • dit kan toch niet mijn leven zijn?
  • en waarom ben ik hier eigenlijk op aarde?

De klanten die bij mij komen zijn zich al bewust dat ze op één of meerdere punten in hun leven zijn vastgelopen en ze verlangen nu naar een uitweg, ze zijn klaar om een volgende stap in hun leven te gaan maken en te erkennen dat wat hun denken, voelen en doen en verlangen naar buiten mag komen. Ze ontdekken dat ze kwaliteiten bezitten en gaan deze ook inzetten om hun leven te vergemakkelijken.

Door dit bewustzijn, ontwikkel je je zelfvertrouwen, verandert je gedrag, kun je makkelijker keuzes maken en wordt je je bewust van je verlangen om niet langer een bijrol in je leven te spelen maar een hoofdrol… Wij zijn allemaal hier op aarde om een hoofdrol in ons eigen leven te spelen in plaats van de bijrollen aan te nemen.

En als je snelle verandering wilt, dan is hypnotherapie het antwoord. Meestal zorgt twee tot vier sessies voor blijvend resultaat door onder andere van het vinden van de oorzaak van het probleem en het onderbewustzijn terug te herprogrammeren met nieuw positief gedrag. Zelden is er meer dan vier sessies nodig wanneer hypnotherapie op de juiste manier wordt gebruikt en afhankelijk van het probleem.

Weet jij wanneer je voor een keuze staat? Weet je welke stappen je kunt zetten om in de hoofdrol van je leven te stappen? Het leven is een aaneenschakeling van keuzes die je maakt en de bijbehorende stappen die je zet. Ben jij klaar om de stap te nemen voor een hoofdrol in je leven en je ogen te openen voor jezelf?

Als je mij 4 jaar geleden zou hebben gezegd, dat ik een eigen bedrijf zou hebben, dat ik voor een groep yogales geef en dat ik mensen beter, gezonder en gelukkig maak met 1-op-1 coaching en hypnotherapie, dan zou ik je hebben uitgelachen. Dan had ik gezegd

Ik?! Hahaha

En zo zie je maar, dat het onmogelijke echt mogelijk is. Want zelfs mij (beetje zelfspot) is dat gelukt. Dit heb ik tot nu toe allemaal voor elkaar gekregen, omdat ik voorbij mijn angsten en beperkende gedachten ben gegaan. En hierin heb ik het grootste geluk ontdekt: elke dag meer vrijheid en liefde in mijn leven en omgeving. Omdat ik tegenwoordig in mogelijkheden denk en goed voor mezelf zorg. En het meest fantastische is dat ik deze wijsheid weer door kan geven aan jullie.

Dus welke hoofdrol wil jij aannemen? You can do this!

Liefs,

Marjolein

Meer info over Hypnotherapie

#faalangst #burnout #stress #depressie #lichterleven #mogelijkheden #veranderinginjeleven #zelfvertrouwen #hypnotherapie #onbewust