Van alle yogastijlen die er zijn, ben ik met poweryoga begonnen. Ik werd getriggerd door de uitdagingen in deze yogastijl. De hoofdstand, bruggetje en armbalanshoudingen vond ik heel cool om toe doen. 🤸‍ Later kwam ik erachter dat poweryoga wel meer dan alleen houdingen is. De focus, de adem en de innerlijke verstilling zorgen voor het complete plaatje. Dat zorgde ervoor dat ik meer wilde weten. En nu geef ik ineens yogales. 😍

Poweryoga is een krachtige vorm van yoga. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht en souplesse, maar geeft ook balans, rust en energie. ☯ In een flow gaan de houdingen in elkaar over. De zonnegroet is een mooie flow van adem en beweging. Door de plank en de downdog bouw je veel kracht op. 💪 Na een periode van oefenen, merk je al snel dat het steeds makkelijker gaat.

Wil je ook eens een poweryoga proberen, voel je welkom om een gratis proefles te komen doen.

Liefs,
Marjolein 🙏