Ik heb in de laatste jaren verschillende spirituele (yoga) reizen gemaakt. Het geeft mij zoveel verrijking in de zin van tijd voor mezelf nemen, ontspanning, de diepte in mezelf zoeken, energie. En door de stilte en door me af te sluiten voor de prikkels van buitenaf, vond ik iedere keer weer een stukje meer van mezelf en kon ik steeds meer belemmerende overtuigingen die mij tegenhielden om mijn hart te volgen loslaten. Want ik ben niet mijn overtuigingen. Ze mogen er zijn en op het moment dat ze me niet meer dienen, dan neem ik afscheid van ze.

Mijn droom is om de ervaring van zo’n reis, waarbij zelfontwikkeling centraal staat, te delen met andere mensen. En in het kader van denken naar DOEN, gaan Fabian en ik samen een transformatiereis met yoga- en coaching organiseren van 5 tot en met 12 oktober in Portugal.

EEN SUPER-TEAM

samen in verbinding met onszelf

Fabian heeft 2 jaar geleden na de coaching-opleiding het roer omgegooid, zijn angsten overwonnen en beperkende overtuigingen losgelaten. Door eigen levenservaringen en zijn coaching-opleiding inspireert Fabian nu anderen om hun hart te volgen.

Ik heb me de afgelopen jaren omgeschoold waardoor ik nu mensen begeleid in yoga, coaching en hypnotherapie.

Samen zijn we een super-team. We bouwen op dit moment aan onze droom; een tiny house, geheel zelfvoorzienend zodat we meer vrijheid hebben om te doen wat ons gelukkig maakt. En daar valt het organiseren van deze reis ook onder. Dit is onze passie 🙂

Ahfijn….even terug naar de transformatiereis…..

De reis is niet alleen een reis naar Portugal, maar het is ook een reis om jezelf te ontdekken. Tijdens de reis sluit je je af voor de prikkels van buitenaf. Want in de stilte en met de juiste vragen, vind je je antwoorden. Als je tot rust bent met een kalme mind en innerlijke vrede in je hart, vind je de inspiratie en antwoorden om je doel of zielsmissie te vinden en te bereiken. Je gaat naar je verlangens, je wens, je levensmissie. Je onderzoekt wat je nodig hebt om deze missie te leven en wat je tegenhoudt om datgene te doen wat jou gelukkig maakt.

Belangrijke kernwoorden voor deze reis zijn: diepe ontspanning, zelfliefde, vrijheid, zelfvertrouwen, verbinding (met jezelf).

Meer informatie volgt snel. We zijn super enthousiast om deze reis werkelijkheid te maken.

Veel liefs,

Fabian en Marjolein

https://www.facebook.com/eyeamme.nl/