Spanning en stress verminderen? Doe mee en ervaar innerlijke rust. Ontvang tips om te ontspannen, op onderzoek te gaan naar de oorzaak en deze te transformeren, zodat je gaat leven vanuit je eigen kracht die altijd in jou aanwezig is.

Tips….

vanuit mijn persoonlijke ervaring

om spanning en stress op te lossen

om weer krachtig in het leven te staan en meer vrijheid en liefde te ervaren

Van spanningen en stress ⇒ naar kracht, vrijheid en liefde

Je ontvangt vijf dagen tips en oefeningen die jou helpen naar innerlijke rust.

Spanning en stress
Spanning en stress ontstaan door bijvoorbeeld langdurige drukte of angst, geen grenzen aangeven of misschien wel psychisch geweld, waardoor je uit balans raakt; lichaam en geest raken uitgeput. Hierdoor kunnen gezondheidsklachten ontstaan zoals concentratieproblemen, hoofd-, buik-, of rugpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, prikkelbaarheid enzovoorts.

 

Eigen ervaring
Uit eigen ervaring weet ik hoe spanning en stress je leven kunnen beïnvloeden. Ik bevond me in een werksituatie waar ik me onveilig voelde. Ik werkte constant in angst. Angst voor wat er zou kunnen gebeuren. Ik werd daardoor heel onzeker en liet steeds vaker over me heen lopen. Het gevolg was een burn-out.

Er was werk aan de winkel….
Ik ging aan de slag met mezelf.

 

Yesssss, Eye Am Me again!
Nu, een tijd later, voel ik me weer krachtig en energiek. Ik zorg goed voor mijzelf en doe vooral wat mij gelukkig maakt. Ik geloof dat iedereen het verdient om zich ook zo te voelen. Daarom help ik je graag je mentale, fysieke en emotionele gezondheid te verbeteren met tips vanuit mijn eigen ervaring. Want ondertussen heb ik een hele gereedschapskist vol met tools.

Alles wat in de geest gebeurt brengt effecten teweeg in het lichaam en andersom. Wanneer lichaam en geest in balans zijn, sta je krachtig in het leven.

Gun jij jezelf de komende vijf dagen ongeveer 15 minuten per dag voor jezelf?

Meld je dan aan voor de challenge.

Ik zie je graag.

 

Veel liefs,

Marjolein

Marjolein Groen (hypnotherapeut, NLP-coach, yogadocent) is oprichter van Eye Am Me. Zij helpt mensen met liefde en in vrijheid graag om hun innerlijke rust, (zelf)liefde en kracht weer terug te vinden. Mensen die mentaal vastlopen door stress, spanning of gebeurtenissen uit het verleden. Met een ongelooflijke passie en energie! Ze gelooft in de wereld mooier en prettiger maken en veel plezier hebben in haar werk.