Innerlijke rust ervaren?

Doe mee en verminder spanning en stress!

 

Ontvang verdiepende oefeningen, uitleg en tips om:

  • te ontspannen,
  • op onderzoek te gaan naar de oorzaak van je onrust, uitdaging of probleem en
  • deze te transformeren, zodat je gaat leven vanuit je eigen kracht die altijd in jou aanwezig is!

 

Je ontvangt 11 dagen lang elke dag een mail met een tips, uitleg en oefeningen voor € 24,95.

 

Voor wie?

  • Voor mannen en vrouwen, jong en oud, dik of dun, die meer innerlijke rust in hun leven willen creëren.
  • Voor degene die spanning en stress aan willen pakken.
  • Die de oorzaak durven te onderzoeken van de onrust, uitdaging of hun probleem.
  • En die krachtig in het leven willen staan om hun volle potentie te leven!

Wil jij

Spanning en stress oplossen?

Meer innerlijke rust?

En daarmee krachtig(er) in het leven staan?

Je gezonder voelen?

Meer vrijheid en liefde ervaren?

De tips uit deze experience, begeleiden je naar innerlijke rust
en helpen je beter voor jezelf te zorgen.

Weet je (nog) niet hoe je innerlijke rust bereikt? Dan kan deze ‘Innerlijke rust experience’ jou hier zeker bij gaan helpen.

 

Ik stond mijn eigen geluk in de weg!
Hoe weet ik dat deze tips werken? Uit eigen ervaring weet ik hoe spanning en stress je leven kunnen beïnvloeden. Ik bevond me in een werksituatie waar ik me onveilig voelde. Ik werkte constant in angst. Angst voor wat er zou kunnen gebeuren. Ik werd daardoor heel onzeker en liet steeds vaker over me heen lopen. Het gevolg was een burn-out. Ik had ook eerder weg kunnen gaan bij die werkgever. Maar dat deed ik niet. Veel overtuigingen hielden mij tegen om te doen wat gezonder voor mij zou zijn. Die overtuigingen stonden mijn eigen geluk in de weg.
Totdat ik de juiste tools ging toepassen en mij steeds beter ging voelen en voor mezelf opkwam. Ik wist weer waar mijn grenzen lagen en wat ik belangrijk vond. En het is een hele gereedschapskist geworden welke ik deels in deze experience heb toegevoegd.

Aan de hand van uitleg en oefeningen, laat ik zien wat het geheim is om tot innerlijke rust (terug) te komen.

Hoe je weer krachtig in het leven komt te staan en meer vrijheid en liefde zal ervaren.

Hoe je spanning en stress vermindert.

Ik geef je tips en oefeningen die jou helpen om op onderzoek te gaan naar de oorzaak van jouw uitdaging en deze te transformeren.

Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen?

Wil jij leven vanuit innerlijke rust, kracht en (zelf)liefde? In vrijheid je volste potentie leven?

Meld je dan aan voor deze ‘innerlijke rust experience’!

 

Stress en spanning
Stress en spanning ontstaan door bijvoorbeeld langdurige drukte of angst, geen grenzen aangeven of misschien wel psychisch geweld en kan je uit balans raken; lichaam en geest raken uitgeput. Hierdoor kunnen gezondheidsklachten de kop opsteken zoals concentratieproblemen, hoofd-, buik-, of rugpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, prikkelbaarheid enzovoorts.

Over mij….
Yoga, NLP en hypnotherapie hebben mij geholpen om innerlijke rust te vinden. De veranderingen waren eerst subtiel en daarna steeds opvallender. Ik ging mijn lijf bewuster voelen waardoor ik steeds beter voelde wat goed en minder goed was voor mij. Dit resulteerde in een gezonde balans tussen zorgen voor mezelf en voor mijn omgeving. Ook grenzen aangeven en richting geven aan mijn leven gingen mij steeds gemakkelijker af, omdat ik in contact stond met mezelf. Meditaties gaven verdieping aan deze ervaringen. En veel dingen hebben geholpen ter ondersteuning zoals het gebruik van etherische oliën, massage, wandelen e.d.

Mijn leven was zo positief veranderd door yoga, NLP en hypnotherapie dat ik 7 jaar gestudeerd heb, zodat ik nu ook andere mensen kan helpen.

Yesssss, Eye Am Me again!
Nu, een tijd later, voel ik me weer krachtig en energiek. Ik zorg beter voor mijzelf en doe vooral wat mij gelukkig maakt. Ik geloof dat iedereen het verdient om zich ook zo te voelen. Daarom help ik je graag je mentale, fysieke en emotionele gezondheid te verbeteren met tips vanuit mijn eigen ervaring. Want ondertussen heb ik een hele gereedschapskist vol met tools welke ik in deze experience heb verwerkt. Je ontvangt 11 dagen lang tipe en een oefeningen voor maar € 24,95! Ook kan je mij al je vragen stellen in de Besloten Facbookgroep.

Voor € 24,95 krijg je 11 dagen lang:

 

Tips

Oefeningen

Instrucievideo′s

Gelegenheid tot vragen stellen aan mij

Alles wat in de geest gebeurt brengt effecten teweeg in het lichaam en andersom. Wanneer lichaam en geest in balans zijn, sta je krachtig in het leven.

Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen? Wil jij leven vanuit innerlijke rust, kracht en (zelf)liefde? En in vrijheid je volste potentie leven? Meld je dan aan voor deze 11-daagse Innerlijke Rust Experience!

Veel liefs,

Marjolein

Marjolein Groen (hypnotherapeut, NLP-coach, yogadocent) is oprichter van Eye Am Me. Zij helpt mensen met liefde en in vrijheid graag om hun innerlijke rust, (zelf)liefde en kracht weer terug te vinden. Mensen die mentaal vastlopen door stress, spanning of gebeurtenissen uit het verleden. Met een ongelooflijke passie en energie! Ze gelooft in de wereld mooier en prettiger maken en veel plezier hebben in haar werk.