Transformatiereis 2020
Hypnotherapie 1
Yoga Retreat Dag

yoga 1

Eye Am Me is waar je balans, harmonie en energie vindt in de hectiek van het dagelijkse leven

Persoonlijke, lichamelijke en mentale begeleiding

Eye Am Me biedt je een gevarieerd programma om bewust bezig te zijn met je lichaam en geest. Alles wat in de geest gebeurt, brengt effecten teweeg in het lichaam en andersom. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je lichaam en geest in balans zijn. De weg ernaartoe is net zo belangrijk als het uiteindelijke doel. Het resultaat is dat je je energieker, gezonder en zelfverzekerder voelt.

Bij Eye Am Me leer je naar jezelf te kijken, jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Iedereen is uniek en oké. Elk resultaat en elk gedrag is een prestatie, of dat nu het doel was of niet.

Aanbod

Eye Am Me biedt je een vertrouwde omgeving waar je jezelf kan zijn, je kunt ontwikkelen en waar je in contact met jezelf komt en je eigen grenzen leert kennen. Niets is gek. Vertrouwen, laagdrempelig, zelfinzicht, bewustzijn, inspiratie en doelgerichtheid staan centraal.

 

 Aanmelden of informatie?

Om aan te melden, ga naar de betreffende pagina via de links hierboven. Heb je nog vragen of wil je een workshop organiseren neem dan contact op via info@eyeamme.nl.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en inspiratie ontvangen rondom lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Wij sturen je 1 keer per maand een mail.

Eye Am Me

I am who I am meant to be

I am my past, my present

And who I want to be

I am not anyone, I am all three

I am a work in progress, a destiny

I am who I choose to be

I am me

Blog

Restorative yoga: een middel tegen stress

Restorative yoga: een middel tegen stress

Restorative yoga: een middel tegen stress. Je zou restorative yoga ook wel herstellende of helende yoga kunnen noemen. Verder vind ik het een echte verwennerij voor lichaam en geest en een cadeautje aan je zelf. Het is bedoeld om jezelf zorgzame aandacht te geven en...

Lees meer
Tips in tijden van onzekerheid, twijfel en angst

Tips in tijden van onzekerheid, twijfel en angst

Ik hoor en zie verschillende berichten als gevolg van de situatie waarin we nu zitten met z’n allen. Mensen die niet kunnen werken en zich ‘vervelen’. En mensen die het druk hebben, omdat ze nu ook bijvoorbeeld schooldocent moeten zijn voor hun eigen kinderen of...

Lees meer