Transformatiereis 2020
Hypnotherapie 1
Yoga Retreat Dag

yoga 1

Eye Am Me is waar je balans, harmonie en energie vindt in de hectiek van het dagelijkse leven

Persoonlijke, lichamelijke en mentale begeleiding

Eye Am Me biedt je een gevarieerd programma om bewust bezig te zijn met je lichaam en geest. Alles wat in de geest gebeurt, brengt effecten teweeg in het lichaam en andersom. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je lichaam en geest in balans zijn. De weg ernaartoe is net zo belangrijk als het uiteindelijke doel. Het resultaat is dat je je energieker, gezonder en zelfverzekerder voelt.

Bij Eye Am Me leer je naar jezelf te kijken, jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Iedereen is uniek en oké. Elk resultaat en elk gedrag is een prestatie, of dat nu het doel was of niet.

Aanbod

Eye Am Me biedt je een vertrouwde omgeving waar je jezelf kan zijn, je kunt ontwikkelen en waar je in contact met jezelf komt en je eigen grenzen leert kennen. Niets is gek. Vertrouwen, laagdrempelig, zelfinzicht, bewustzijn, inspiratie en doelgerichtheid staan centraal.

 

 Aanmelden of informatie?

Om aan te melden, ga naar de betreffende pagina via de links hierboven. Heb je nog vragen of wil je een workshop organiseren neem dan contact op via info@eyeamme.nl.

 

Contactformulier

2 + 13 =

Eye Am Me

I am who I am meant to be

I am my past, my present

And who I want to be

I am not anyone, I am all three

I am a work in progress, a destiny

I am who I choose to be

I am me

Blog

Even stil staan…. | burn-out

Even stil staan…. | burn-out

Even stil staan.... Dat was mijn inzicht na een burn-out. Ik hield van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Eigenlijk was dat uitstelgedrag of een uiting van onzekerheid. Rond mijn pubertijd was ik nogal een bezige bij. Ik hield me bezig met van alles. Ook...

Lees meer
Innerlijke rustige magic flow: de bijwerkingen van vakantie

Innerlijke rustige magic flow: de bijwerkingen van vakantie

Je zal misschien wel denken wat bedoelt ze nou met Innerlijke rustige magic flow. Nou, binnenkort ga ik samen met Fabian 12 dagen naar het Canarische eiland La Palma. Heerlijk wandelen en verder niet veel doen. Even geen afspraken, to-do-lijstjes of deadlines. Lekker...

Lees meer